Sárrétudvari.hu akadálymentesített változata


[ V I S S Z A ]

           A Sárrétudvari Nótakör Egyesület

 

A Nótakör 1999-ben alakult, Drágánné Szabó Eszter vezetésével. 2002-óta közhasznú egyesületként működik. Abból a célból jött létre, hogy a ma oly mostohán kezelt magyarnótákat ápolja, megőrizze az utókornak. Célunk, hogy tagjaink a találkozások során jól érezzék magukat, ismerjék meg a nótákat, szeressék, számukra ismeretlen, új nótákat tanuljanak. Tagjaink sorában megtalálható a 14 évestől a „szép korú”-ig minden korosztály. Jelenlegi elnökünk is a fiatalabb generációhoz tartozik, ő Lepnyák Viktor.
Taglétszámunk minden évben növekszik, jelenleg 50 fő, kéthetente szerda esténként 18 órától találkozunk a Költő Nagy Imre Művelődési Ház Klub termében. Állandó zenészünk Kárai Lajos, aki Püspökladányból jár át, hogy a különféle rendezvényeken való fellépésekkor zenei kíséretet biztosítson. Szeretnénk kapcsolatot teremteni más nótakörökkel, énekkarokkal, egyesületekkel, hiszen közös célunk van, a nóta ápolása, átadása a fiatalabb nemzedéknek.
A helyi önkormányzattal és a helyi civilszervezetekkel szorosan együttműködünk, felkérésre eleget teszünk, és műsorunkkal hozzájárulunk a tartalmasabb, színesebb rendezvények megvalósításához.

Elnök: Török Imréné

Szervező titkár: Zagyva Lászlóné

Gazdaságvezető: Györfi Imréné

Pénztáros: Bodó Imréné

Levelezési cím: Sárrétudvari Nótakör Egyesület
                        Sárrétudvari,
                        Kossuth u. 89. 
                        4171.

Telefon: 30/ 316-2205.

 

Az egyesület amatőr énekesei:

040
Zagyva Lászlóné

050
Kovács Emese

054
Lepnyák Lajosné

061
Földesi Bianka

069
Bodó Imréné

070
Szabó Márton

072
Kárai Lajos

085
Kiss Alexandra és Lepnyák Viktor


Tóth Zoltán

vissza a lap elejére